ROUTE VAN DE INTOCHT.


Betreft intocht vrijdagavond.


De intocht vorig jaar is goed bevallen dus dat doen we dit jaar weer het zelfde bij mooi weer anders een iets andere opstelling voor medailles enz. Alle wandelaars komen al druppelsgewijs vanaf de bocht Elderinkweg aan wandelen volgens de route die dag. En de intocht route is inbegrepen bij de 5 of 10 km.

Vanaf deze bocht op de Elderinkweg begint de intochtroute. Dan lopen de wandelaars richting Pax/gemeentehuis en lopen de poort onderdoor en wandelen dan het gemeentehuis-terrein op en volgen de uitgezette route, waar je de laatste stempel krijgt en je welverdiende medaille uitgereikt zal worden, dit alles is voor het Gemeentehuis. Dan lopen je via het voetpad richting Pax-terrein tot aan de Pax-kantine. Dit alles is natuurlijk uitgezet met hekwerk of lint.

In de Pax kantine kunnen de wandelaars met een consumptiekaartje wie men krijgt bij de medaille uitreiking een zakje patat afhalen. De muziekkorpsen staan op verschillende plekken en DJ Jeffrey verzorgd de muziek op het Blarenbal. En iedereen kan dan evt. blijven en een dansje maken op het Blarenbal en evt. wat drinken (voor eigen consumptie) Pax moeten we nl ook dankbaar zijn voor hun locatie!  En zo maken we er een gezellige eind-avond/Blarenbal van!

Graag zoveel mogelijk niet met de auto komen i.v.m. beperkte parkeer mogelijkheid, want deze week gaan de wandelaars voor!

 
E-mailen
Map
Info